Flyer kerst_def2

AFHAALMENU Kerst en Nieuw 2019

Krijg je gasten over de vloer en ontbreekt het je aan de moed om in de keuken te duiken? Komt je familie langs en wil je gezellig mee aan tafel schuiven?

Maak het jezelf wat makkelijker tijdens de feestdagen en kies voor het afhaalmenu van FRAN, te verkrijgen van 24 december tot en met 5 januari. Wie er vorig jaar niet op tijd bij was, heeft wat gemist. Wie er wel op tijd bij was, weet dat dit hét feestmenu bij uitstek is. FRAN zorgt voor een handige verpakking, met duidelijke handleiding en smakelijke foto’s van de gerechtjes. Peanuts dus!

Graag reserveren voor 15 december, met vermelding van het aantal personen, het gekozen afhaalmoment en eventuele speciale wensen. Het volledige menu en alle praktische info vind je terug in de folder hieronder. Smakelijk al!