Flyer_high_vk

AFHAALMENU Kerst en Nieuw

Samen eten en samen genieten, dat is het leven! En liefst aan één lange tafel, met liefde aangekleed en met oog voor detail. Omdat samen tafelen en heerlijk eten banden smeedt, relaties lijmt, alledaagse zorgen doet vergeten, de tongen losmaakt, maar vooral naar meer smaakt.

Maak het jezelf wat makkelijker tijdens de komende feestperiode en laat je verleiden door het afhaalmenu van FRAN, verkrijgbaar van 24 december tot en met 6 januari. FRAN zorgt voor handige verpakking, een duidelijke handleiding en smakelijke foto’s van het feestmenu. Peanuts dus!

Mag het een tikje meer zijn? Kies dan voor extra’s zoals oesters, voor jou opengemaakt, een fris tussengerecht, een gevarieerd kaasbordje of voor aangepast servies en bestek, wij doen de afwas!

Graag reserveren voor 15 december via info@frankookt.be of via 0476 87 88 43, met vermelding van het aantal personen, het gekozen afhaalmoment en eventuele speciale wensen. Alle praktische info vind je terug in de folder hieronder.