good food good people

GOOD FOOD GOOD PEOPLE GOOD TIMES

Een aantal weken geleden kreeg ik van Evelien Van Renterghem, een vriendin met een gedeelde passie voor koken en ex-collega bij VZW Roeland uit Gent, de vraag of ze mij mocht interviewen voor haar foodblog GOODFOODGOODPEOPLEGOODTIMES. Ik praat graag, schrijf graag en kook graag, dus tuurlijk! Ik mocht zelf een ontbijt, lunch of koffieplek uitkiezen. We spraken af bij GUST in Gent en aten heerlijk ontbijt. Ik mocht een tiental vragen trekken uit haar ‘weckpot vol vragen’, die ik eerlijk en vol enthousiasme heb beantwoord! Het interview en het volledige blogbericht vind je hieronder terug. Lezen zou ik zo zeggen…

Neem zeker ook een kijkje op www.goodfoodgoodpeoplegoodtimes.com voor heerlijke no-nonsense receptjes, prachtige foto’s en leuke verhalen. Een echte aanrader!

goodfoodgoodpeoplegoodtimes
goodfoodgoodpeoplegoodtimes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *